Colecţia de cărţi: 50 de umbre întunecate & 50 de umbre descătuşate

Adică continuarea pentru 50 de umbre ale lui Grey !

Deşi nu m-a impresionat foarte mult, am simţit nevoia să ştiu ce se întâmplă în continuare. Eram foarte curioasă .. Oare o să rămână Ana cu Christian?

În 50 de umbre întunecate mi s-a parut ceva mai multă acţiune şi mai puţine scene de sex.. lucru bun, dacă mă întrebaţi pe mine! Începe cu împăcarea fulgerătoare a personajelor principale, continuă cu Jack Hyde, şeful hărţuitor şi răzbunător al Anastasiei, apoi apare Doamna Robinson aka ”scorpia cea bătrână”. După care îşi face apariţia şi o fostă supusă geloasă şi periculoasă, cu ceva probleme psihice, apoi Christian are un accident cu elicopterul iar totul se termină cu o cerere în căsătorie! În linii mari, asta e acţiunea. Presărată, desigur, cu multă iubire, sex, romantism, dorinţă, nesupunere şi încăpăţânare.

Mi s-a părut că personajul lui Christian nu mai e aşa plat, iese din paginile cărţii, prinde viaţă, e mai bine descris, reuşim să-l cunoaştem şi să-l înţelegem. Nu mai pare obsedatul de până atunci, ajungem la concluzia (ma refer la noi, cititorii) că el o iubeşte pe Anastasia, o adoră. Dar că aşa e el, e stricat, e pervertit în 50 de feluri. Şi pentru prima dată îşi doreşte mai mult, nu vrea o supusă, ci pe Anastasia!

În 50 de umbre descătuşate se continuă acţiunea. Începe cu fragmente de la nunta Anastasiei cu Christian iar apoi cu luna de miere. Totul se petrece în jurul persoanei misterioase şi periculoase care doreşte să-i facă rău lui Christian şi familiei lui. Mai exact Jack Hyde este cel ce cauta răzbunare, îi urmăreşte pe cei doi iar mai târziu o răpeşte pe Mia, sora lui Christian, cerând bani în schimbul ei. Anastasia se descurcă de una singură (mai bine decât m-aş fi aşteptat), este foarte curajoasă şi o salvează pe sora lui Christian.

Pe alt plan, Anastasia rămâne însărcinată iar Christian este furios şi reacţionează foarte urât atunci când află. Nu se consideră pregătit şi potrivit pentru a fi tată şi a o împărţi pe Ana cu cineva. Dar după ce viaţa acesteia este pusă în pericol, îşi dă seama cât de mult o iubeşte şi se împacă uşor, uşor, cu ideea că va fi tată. Totul se încheie cu imaginea celor trei (în curând patru!) membrii ai familiei Grey : Christian, Anastasia şi băieţelul lor, Ted !

Mi-a placut? Da, a fost frumos, am trăit alături de personaje multe momente, mi-am imaginat totul, am vizualizat fragmentele citite. E o poveste frumoasă, modernă, cu mult sex, perversă pe alocuri, dureroasă, romantică, perfectă!

Sau, pe scurt, Ordinarul transformat în extraordinar!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s