Zi de zi (5)

E o perioadă mai aglomerată a vieţii mele. Vin sărbătorile, la serviciu e destul de mult de lucru, am terminat Cincizeci de umbre vol 2 & 3 şi s-a întors din Anglia o verişoară foarte apropiată mie. Deci multe chestii .. şi n-am avut timp de blog, spre ruşinea mea!

Şi peste toate astea .. nu prea mă mai împac cu prietenul. Şi mă doare, pentru că o parte din mine vrea să continuăm relaţia, iar cealalta nu. Mi-e teamă, nu vreau să fiu din nou singură, tristă şi neliniştită. Vreau iubire, înţelegere şi un suflet cald lângă mine..

Bradul intentionez să-l împodobesc în week-end. Am mai cumpărat nişte globuleţe frumoase şi ornamente pentru casă. După finalizarea operaţiunii de împodobire o să vă arăt şi vouă rezultatul!

Tot în week-end va avea loc o petrecere la serviciu, cu colegii. Unde ar trebui să merg însoţită – dar rămâne de văzut dacă o să am cu cine..!? Apropo de serviciu, totul merge bine, îmi place mult ceea ce fac, evoluez din ce în ce mai mult şi sunt tare mandră de mine 🙂

Verişoara mea s-a întors cu multe cadouri pentru membrii familiei. Lucky me! Am primit un tricou, un portofel, un magnet de frigider, o geantă, un colier şi multe bomboane. Îi place să facă cadouri, să aducă zâmbete pe feţele celor din jurul ei. Câteodată mi-aş dori să semăn mai mult cu ea pentru că e o persoană specială, puternică, veselă şi cu multă încredere în sine. Ţin foarte mult la ea! Îmi venea să plâng atunci când am revăzut-o după 3 luni şi ceva, desi până atunci nu conştientizasem cât de dor mi-a fost de ea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s