Toţi bărbaţii sunt la fel?

Am stat zilele trecute la un ceai cu mătuşa şi mama mea. Aşa, ca între fete! Şi cum discutam noi, am ajuns la concluzia că toţi bărbaţii sunt la fel. Că toţi au defecte, nici unul nu e perfect, fac pe fantasticii la început şi apoi se schimbă. Sau redevin cei ce au fost întotdeauna, nu se mai ascund de femei. Şi chiar asa e!

La început, boyfriendul se purta ca un adevarat gentleman, îmi făcea curte, avea mereu chef de vorbă, de plimbări, făcea curăţenie, îmi cumpăra prăjituri, încerca să mă impresioneze în fel şi chip. Acum nu! e un fel de lasă-mă să te las! Câteodată am impresia că s-a dus de tot iubirea şi am ajuns să îl deranjez. Şi mie nu-mi convine. Accept destul de multe chestii din partea lui. Că iese singur cu un fost coleg de liceu la o bere, că pe mine nu prea mă invită în oraş, că mă expediază la telefon sau uită să mă sune, nu mă lasă să-i umblu în telefon .. şi câte altele.

Deci, există vreo modalitate să redevină bărbatul pe care-l vreau şi de care m-am îndrăgostit? Sau e totul pierdut şi bărbatul ăla n-a existat niciodată, doar am fost eu oarbă? Că mie nu prea îmi place tipul ăsta uituc, încăpăţânat, cu idei fixe, lipsit de romantism, fără chef de plimbări sau discuţii. Şi în felul meu, sufăr şi nu prea-mi place…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s